Eurocup

Ψάχνει όγδοη νίκη στη Ρουμανία ο Άρης

Ο Άρης επιστρέφει στις υποχρεώσεις του στο EuroCup και για τη 14η αγωνιστική θα αγωνιστεί στις 19:00 με την Κλουζ Ναπόκα στη Ρουμανία, ψάχνοντας την έβδομη νίκη του στον δεύτερο όμιλο.

Ο Άρης στις 19:00 φιλοξενείται στη Ρουμανία από την Κλουζ για τη 14η αγωνιστική του EuroCup και ψάχνει μια νίκη για να πλησιάσει περισσότερο την εξάδα και την πρόκριση στους «16» μέσω του δεύτερου ομίλου.

Οι «κίτρινοι» θα αγωνιστούν χωρίς τον τραυματία Δημήτρη Κατσίβελη, ενώ πριν από τον αγώνα θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Κρις Μπάνκστον. Εκτός δράσης παραμένουν οι Γιώργος Φίλλιος κι Ανδρέας Καλόγηρος.

Ο Γιάννης Καστρίτης σχολίασε για την αναμέτρηση: «Έχουμε έναν πολύ υψηλών απαιτήσεων εκτός έδρας αγώνα, απέναντι στην Κλουζ Ναπόκα. Μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα και "βάθος" στο ρόστερ της. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να ματσάρουμε την ενέργειά τους και να μην τους επιτρέψουμε να σκοράρουν στον αιφνιδιασμό κι από δεύτερες ευκαιρίες μετά από επιθετικό ριμπάουντ».

Από την πλευρά του, ο Ρομπέρτο Γκάλινατ επισήμανε πως: «Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη αποστολή, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Η Κλουζ είναι μία ομάδα που δύσκολα τη νικάς και βρίσκεται σε μία πολύ καλή θέση στον όμιλό μας. Συνεπώς, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για 40’, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει να περιορίσουμε το σκοράρισμά τους, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση, όπως κάνουμε τελευταία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x