Eurocup

Λιετκαμπέλις-Άρης: Για την πρώτη νίκη στο Eurocup οι Θεσσαλονικείς

Ο Άρης φιλοξενείται από τη Λιετκαμπέλις για τη 2η αγωνιστική του Eurocup (10/10, 19:00).

Την ευρωπαϊκή του ενδυμασία φοράει ξανά ο Άρης.

Οι Θεσσαλονικείς φιλοξενούνται στη Λιθουανία από τη Λιετκαμπέλις (10/10, 19:00, Novasports Prime) για τη 2η αγωνιστική του Eurocup, στοχεύοντας στην πρώτη του νίκη στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στην πρώτη αγωνιστική, οι «κίτρινοι» ήταν πολύ ανταγωνιστικοί στην δύσκολη έδρα της Γκραν Κανάρια, ωστόσο έχασαν τον έλεγχο στο τέταρτο δεκάλεπτα και τελικά ηττήθηκαν με σκορ 82-66, το οποίο δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης. Πολύ καλό πρόσωπο έδειξε η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη και στην πρεμιέρα της Basket League με τον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας δύσκολη ήττα 81-72.

Aπό την άλλη πλευρά, η Λιετκαμπέλις είναι μία σημαντική δύναμη στη Λιθουανία και το Eurocup, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να... τρομάζει τον Άρη. Στο πρωτάθλημα της χώρας έχει ξεκινήσει με 3 νίκες και 1 ήττα, ενώ στην Ευρώπη ηττήθηκε εύκολα από την Μπουντούτσνοστ στην πρεμιέρα του Eurocup. Το αξιοπερίεργο σε σχέση με το ρόστερ της, είναι πως δεν έχει ούτε έναν Αμερικανό στη σύνθεσή της.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Νίκος Περσίδης έμεινε στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει τη θεραπεία του μετά το διάστρεμμα που υπέστη. Η αποστολή του Άρη περιλαμβάνει τους: Διαμαντή Σλαφτσάκη, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλη Τολιόπουλο, Μάρκους Καρ, Δημήτρη Κατσίβελη, Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Γιώργο Φίλλιο, Λευτέρη Μποχωρίδη, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Ρομπέρτο Γκάλινατ.

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, δήλωσε για τον αγώνα: «Είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για το EuroCup απέναντι σε μία πολύ καλή και σκληρή ομάδα που έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο εγχώριο πρωτάθλημα. Εμείς προερχόμαστε από ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και σε 48 ώρες πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι σωματικά και πνευματικά για να προσεγγίσουμε με τον πιο σωστό τρόπο το παιχνίδι απέναντι στη Λιετκαμπέλις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x