Eurocup

Έριξε «βόμβα» στην Κωνσταντινούπολη η Σλασκ

Ίσως στη μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού EuroCup, η αποκλεισμένη Σλασκ Βρότσλαβ νίκησε 82-80 την Μπαχτσέσεχιρ στην Κωνσταντινούπολη για τη 17η αγωνιστική του πρώτου ομίλου και φέρνει ανακατατάξεις.

«Βόμβα μεγατόνων» στην Κωνσταντινούπολη. Η αποκλεισμένη ήδη από τη συνέχεια του φετινού EuroCup Σλασκ Βρότσλαβ νίκησε 82-80 την Μπαχτσέσεχιρ στην Κωνσταντινούπολη στο πρώτο ματς της 17ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου και την αφήνει σίγουρα δεύτερη στο τέλος των αναμετρήσεων κι ίσως και με -2 από την πρωτοπόρο του γκρουπ, Χάποελ Ιερουσαλήμ, αν οι Ισραηλινοί νικήσουν την Τετάρτη εντός έδρας την Κλουζ.

Κορυφαίοι των Πολωνών ήταν οι Γκρέι με 19, Ντόρντεβιτς με 17 και Κίρκγουντ με 13 πόντους.

Για τους Τούρκος, ξεχώρισαν οι Φλιν με 16 κι Ουίλιαμς με 11 πόντους.

Άνετη νίκη για την Μπούντουτνοστ, η οποία επικράτησε 103-90 της Ουλμ στη Γερμανία, εξασφάλισε μια θέση στην πεντάδα κι άφησε τους γηπεδούχους στην αγωνία για την προνομιούχο εξάδα.

Για την πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου, ξεχώρισαν οι Φερέλ με 23, Σουλάιμον με 22, Μόργκαν με 14 και Τανάσκοβιτς με 13 πόντους.

Για τους Γερμανούς, ξεχώρισαν οι Λέντλουμ με 27, Σμιθ με 18, Σένγκφελντερ με 12 και Βέιντεμαν με 11 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x