Eurocup

Μπουντούτσνοστ-Άρης: Δύσκολη έξοδος στο Μαυροβούνιο για τους φορμαρισμένους Θεσσαλονικείς

Στο Μαυροβούνιο και την έδρα της Μπουντούτσνοστ δοκιμάζεται απόψε (20:00) ο Άρης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του φετινού Eurocup!

Επιστροφή στην δράση για το Eurocup με δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Άρη!

Οι Θεσσαλονικείς ταξίδεψαν στο Μαυροβούνιο και την Ποντγκόριτσα, εκεί όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με την Μπουντούτσνοστ (20:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Στην 6η θέση του δευτέρου ομίλου με ρεκόρ 2-3, η ομάδα του Καστρίτη ηττήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με 61-59 από την Κλουζ στο «Αλεξάνδρειο», ενώ προερχόταν από δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Τουρκ Τέλεκομ (68-66) και Σλατσκ Βρότσλαβ (80-63).



Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Άρης, το περασμένο Σάββατο (4/11) πέρασε νικηφόρα (88-78) από τη Ρόδο και την έδρα του Κολοσσού, πανηγυρίζοντας την τέταρτη σερί νίκη του για την Stoiximan Basket League, βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε 4-1 και παραμένοντας στα ψηλά της βαθμολογίας, στο καλύτερό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα εδώ και μια οκταετία!



Στα αγωνιστικά, ούτε απόψε θα αγωνιστούν οι τραυματίες Σλαφτσάκης και Μπλούμπεργκς, οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, ενώ από την άλλη, ο Τολιόπουλος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του.

«Η Μπουντούτσνοστ είναι μία πολύ αθλητική και έμπειρη ομάδα, με βάθος και πολλή ποιότητα στο ρόστερ της. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το φίζικαλ παιχνίδι της και να προσέξουμε πολύ το σκοράρισμά της στο τρανζίσιον, αλλά και την ικανότητά της στο επιθετικό ριμπάουντ», δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης ο τεχνικός των «κίτρινων», Γιάννης Καστρίτης.

Όσο για την Μπουντούσνοστ, έχει το ίδιο ρεκόρ με τον Άρη (2-3), ωστόσο έχει πανηγυρίσει μόνο μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, σε Eurocup και Αδριατική Λίγκα. Για την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 78-73 στη Γαλλία και την έδρα της Μπουρζ, ενώ την περασμένη Κυριακή (5/11) το πάλεψε, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 95-86 στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.



Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης θα είναι οι Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία), Τζόζεφ Μπισάν (Γαλλία) και Μαξίμ Μπουμπέρ (Γαλλία).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x