Eurocup

Πήρε προβάδισμα η Μπουργκ

Εκμεταλλευόμενη τα λάθη της Μπεσίκτας, η Μπουργκ τη νίκησε 86-74 στη Γαλλία στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του EuroCup και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Κοντά στην πρόκριση στον τελικό του EuroCup η Μπουργκ. Η γαλλική ομάδα επικράτησε εντός έδρας 86-74 της Μπεσίκτας στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό και χρειάζεται τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη την ερχόμενη Παρασκευή για να κάνει το 2-0 και να προκριθεί στον τελικό, ειδάλλως οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν στη Γαλλία την επόμενη εβδομάδα ώστε να κριθεί η πρόκριση.

Η ομάδα του Φρέντερικ Φοτού έβαλε τις βάσεις στη δεύτερη περίοδο, όταν βρέθηκε να προηγείται με +18. Η Μπεσίκτας μείωσε στο -6, όμως ένα 7-0 σερί της Μπουργκ στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκάλεπτου της έδωσε το προβάδισμα και τελικά τη νίκη.

Οι Μάικ με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και Λούις με 13 πόντους, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα ήταν οι κορυφαίοι των νικητών.

Για τους Τούρκους, ο Ντελγάδο είχε double-double με 15 πόντους και 16 ριμπάουντ, με τον Σιμόνοβιτς με 14 πόντους να τον ακολουθεί.


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-13, 44-30, 62-56, 86-74

Τα στατιστικά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x