Eurocup

Νίκλας: «Δεν ήμασταν καλοί επιθετικά, αλλά δώσαμε έμφαση στην άμυνα»

Στην καλή άμυνα του Ολυμπιακού απέδωσε τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Ρουζόμπεροκ στη Σλοβακία ο Θάνος Νίκλας.

Ο Θάνος Νίκλας τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν είχε ρυθμό επιθετικά κόντρα στη Ρουζόμπεροκ, στάθηκε στον τραυματισμό της Ουίλιαμς και στις πολλές απουσίες που επιφέρουν «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοση κι έδωσε σύνθημα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια για τον χαρακτήρα που έδειξαν και πήραμε τη νίκη. Δεν ήμασταν καλοί επιθετικά, δεν είχαμε ρυθμό. Όμως, στην άμυνα που είχαμε δώσει έμφαση όλη τη βδομάδα, τα πήγαμε πολύ καλά και ήταν αυτήό που μας έδωσε τη νίκη.

Δυστυχώς, στο τέλος είχαμε τον τραυματισμό της Ουίλιαμς, ελπίζουμε να είναι καλά. Δουλεύουμε πάρα πολύ καιρό χωρίς να είμαστε πλήρεις, δεν είναι δικαιολογία, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Είναι πράγματα που δεν μας αφήνουν να βρούμε ρυθμό, για αυτό κι η απόδοσή μας δεν είναι σταθερή. Συνεχίζουμε, κρατάμε τη νίκη, την εμφάνιση στην άμυνα και πάμε παρακάτω».

Η Ελεάννα Χριστινάκη συμπλήρωσε πως: «Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε πολλά να δούμε στο βίντεο και να βελτιώσουμε. Ήμασταν πολύ καλύτερες στα ριμπάουντ και αμυντικά, κάτι που μας στοίχισε στο προηγούμενο παιχνίδι. Παραμένουμε σε καλό επίπεδο και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x