Eurocup

Νίκλας: «Ήμασταν βιαστικοί στην επίθεση»

Στις κακές επιθετικές επιλογές των παικτριών του Ολυμπιακού απέδωσε τη «βαριά» ήττα από την Καϊσερί ο Θάνος Νίκλας μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΣΕΦ.

Ο Θάνος Νίκλας τόνισε πως ο Ολυμπιακός δέχτηκε πολλά τρανζίσιον από την Καϊσερί και χάλασε την άμυνά του, διαπίστωσε έλλειψη ρυθμού και καθαρού μυαλούν και θεωρεί πως έκαναν πολλά λάθη, οπότε κι έχασαν δίκαια.

Αναλυτικά: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς η Καϊσερί να μας πιέσει στη ζώνη, αρχίσαμε να είμαστε πολύ βιαστικοί στην επίθεση, σουτάραμε μετά την πρώτη πάσα. Δεχτήκαμε πολλά τρανζίσιον, χαλάσαμε την άμυνά μας, χαλάσαμε το μυαλό μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε με λάθος τρόπο επιθετικά, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν έχουμε ρυθμό, είχαμε παίκτριες μετά από τραυματισμό, κάναμε πάρα πολλά λάθη και η Καϊσερϊ μας νίκησε δίκαια».

Η Ελένη Σύρρα συμπλήρωσε πως: «Ήταν ένα δύσκολο ματς, ήταν διαφορετική ομάδα από το πρώτο ματς. Μας στοίχισε πολύ η άμυνα, ήταν αρκετά επιθετικές οι αθλήτριες της Καϊσερί. Δεν μπορούσαμε να σταθούμε λόγω των ελλείψεων που είχαμε και των τραυματισμών. Το αφήνουμε πίσω, πάμε για το επόμενο ματς που είναι πολύ σημαντικό κι η νίκη είναι μονόδρομος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x