Eurocup

Νίκλας: «Ξεκινήσαμε λίγο νωχελικά»

Στο άσχημο πρώτο πεντάλεπτο του Ολυμπιακού στάθηκε ο Θάνος Νίκλας μετά την πρόκριση επί της Ρουζόμπεροκ στους «32» του Euro Cup γυναικών.

Ο Θάνος Νίκλας τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν βρήκε ρυθμό στην αρχή της αναμέτρησης με τη Ρουζόμπεροκ, στάθηκε στα «σκαμπανεβάσματα» και στις απουσίες στο ρόστερ και ζήτησε συγκέντρωση για το επερχόμενο ματς πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Η αλήθεια είναι, ότι στα πρώτα πέντε λεπτά, δεν είχαμε καλό ρυθμό. Ξεκινήσαμε λίγο νωχελικά, παίζαμε με μία μεγάλη ομάδα, η οποία στη χώρα της είναι δεύτερη. Παρόλα αυτά, βρήκαμε ρυθμό, βρήκαμε τις λύσεις, είχαμε κάποια πάνω-κάτω στο παιχνίδι, είχαμε και κάποιες ελλείψεις, όμως επικρατήσαμε δίκαια, καθαρά.

Τώρα, περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλό μας στην επόμενη φάση και συνεχίζουμε για το ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα την Κυριακή. Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια για την πνευματική διάθεση κι όρεξη που είχαν στο παιχνίδι».

Η Μπρουκ Ουίλιαμς συμπλήρωσε πως : «Ξέραμε ότι έπρεπε να πάρουμε αυτή τη νίκη κι αυτό κάναμε, παίζοντας στην έδρα μας κι ενώ δεχτήκαμε μόλις 46 πόντους, όμως πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Είμαστε χαρούμενες για το αποτέλεσμα και την πρόκριση. Είμαι ενθουσιασμένη, συνεχίζουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x