Eurocup

Θέλει νίκη στο πρώτο εντός έδρας ο Ολυμπιακός

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στη δράση του Euro Cup, υποδεχόμενη τη Ρίγα στο ΣΕΦ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης.

Επιστρέφει στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας υποδέχονται τη Ρίγα στις 18:30 στο ΣΕΦ στο σημαντικότερο ματς της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων. Μετά το 85-69 επί της Καϊσέρι στην Τουρκία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν το «2 στα 2».

Ο Θάνος Νίκλας δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Αύριο, έχουμε το πρώτο μας εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι με την TTT Riga. Μια ομάδα με παράδοση στην Ευρώπη, που ήρθε στον όμιλο μας από τα προκριματικά της Euroleague. Είναι μια ομάδα αθλητική δυνατή, με physical game, που πρέπει να ανταποκριθούμε και να είμαστε έτοιμοι για πολλές επαφές και γρήγορο ρυθμό.

Πρέπει να ελέγξουμε τους αιφνιδιασμούς τους και να φέρουμε την μπάλα κοντά στο καλάθι. Χρειάζεται 40’ συγκέντρωση και να δώσουμε το 100% της ενέργειας μα, για να φέρουμε μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια».

Από την πλευρά της, η Μπρουκ Ουίλιαμς σημείωσε πως: «Ανυπομονούμε για τον αγώνα με την TTT Riga, είναι ο πρώτος μας εντός έδρας στην Ευρώπη. Είχαμε μια καλή εβδομάδα προπόνησης και προετοιμασίας για αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο ματς, αλλά, αν παίξουμε απλά το παιχνίδι μας, θα βρεθούμε στην κορυφή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x