Eurocup

Ολυμπιακός-Ρίγα: Να… σπάσει το ρόδι στο πρώτο ματς των «32»

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΤΤΤ Ρίγα στο ΣΕΦ για το πρώτο ματς των «32» του Eurocup Γυναικών.

Ένα πολύ σπουδαίο ματς έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν την ΤΤΤ Ρίγα στο ΣΕΦ (13/12, 18:00) στο πρώτο ματς της φάσης των «32» του Eurocup Γυναικών, στοχεύοντας να κάνουν ένα ηχηρό πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16».

Η ομάδα του Θάνου Νίκλα τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου της και προκρίθηκε με ρεκόρ 3-3 ως μία από τις καλύτερες τρίτες της διοργάνωσης. Η κληρωτίδα, μάλιστα, της έφερε ως αντίπαλο τη λετονική ομάδα, με την οποία ήταν μαζί και στο γκρουπ!

Η συγκυρία αυτή έχει τα καλά της και τα κακά της. Από τη μία πλευρά, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που γνωρίζει καλά, αφού την έχει βρει ήδη δυο φορές μπροστά του στη φετινή σεζόν. Από την άλλη, τα προηγούμενα... συναπαντήματα των «ερυθρόλευκων» με την ΤΤΤ Ρίγα δεν είχαν θετική έκβαση, αφού γνώρισαν δύο ήττες με 68-77 εντός έδρας και με 59-55 εντός.

Θυμίζουμε πως η ρεβάνς της αναμέτρησης θα λάβει χώρα μια εβδομάδα μετά, ενώ ο νικητής του ζευγαριού Ολυμπιακός – ΤΤΤ Ρίγα θα κοντραριστεί με τον αντίστοιχο του Λα Ρος – Καρόλο.

«Αντιμετωπίζουμε μια γνώριμη ομάδα, από την φάση των ομίλων. Γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και μειονέκτημα τους και θα πρέπει να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Το τελευταίο διάστημα, έχουμε βρει καλύτερο ρυθμό και βγάζουμε στο παιχνίδι μας συνέπεια. Περιμένω από τις παίκτριες να κρατήσουν αυτή την ομαδική διάθεση και να μην παρασυρθούν από συναισθήματα ή εγωισμούς. Στόχος είναι η νίκη της ομάδας και για αυτό, θα παλέψουμε στο 100%», δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης ο Θάνος Νίκλας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x