Eurocup

Για την τρίτη νίκη στο Euro Cup ο Ολυμπιακός

Στις υποχρεώσεις του EuroCup Γυναικών επιστρέφει ο Ολυμπιακός, ο οποίος στις 18:30 στο ΣΕΦ υποδέχεται την Καϊσέρι για την τέταρτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 18:30 στο ΣΕΦ την τουρκική Καϊσέρι για την τέταρτη αγωνιστική του Euro Cup μπάσκετ γυναικών και ψάχνει την τρίτη του νίκη στη διοργάνωση μετά και τη νίκη στην Α1 επί των Εσπερίδων την περασμένη Κυριακή.

Οι «ερυθρόλευκες» με νίκη θα κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το ματς θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθεί για την υποστήριξη των παιδιών του «Τζάμπολ Αγάπης».

Η Αγγελική Νικολοπούλου τόνισε πως: «Είναι μια εβδομάδα αρκετά δύσκολη, στην οποία θα πρέπει να έχουμε 100% στοχοπροσήλωση στο πλάνο μας. Το παιχνίδι της Τετάρτης κρίνει, ουσιαστικά, την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του Euro Cup. Γνωρίζουμε ότι η Καϊσέρι είναι μια δύσκολη ομάδα, αλλά εμείς δεν έχουμε περιθώριο να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη, προκειμένου να εκπληρώσουμε έναν από τους στόχους που έχουμε θέσει σαν ομάδα φέτος.

Ωστόσο, ο αγώνας θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς στο πλευρό μας θα βρίσκονται οι αθλήτριες του "Τζάμπολ Αγάπης". Για αυτό τον λόγο εύχομαι να παρευρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι στο γήπεδο για να στηρίξουν όχι μόνο την ομάδα, αλλά και μια κοινωνική δράση που τόσα χρόνια δραστηριοποιείται για το καλό των παιδιών αυτών. Αξίζουν τη συνεισφορά μας και το χειροκρότημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x