Eurocup

Αδίκησε τον εαυτό του και θα ψάξει την ανατροπή στην Πολωνία ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 66-56 από την Άρκα Γκντίνια στο Κλειστό του Χολαργού, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των «32» του Eurocup Γυναικών.

Λύγισε στο φινάλε και από την Άρκα Γκντίνια και πλέον ελπίζει σε μια μεγάλη ανατροπή στη ρεβάνς ο Παναθηναϊκός!

Πληρώνοντας το κακό τους πρώτο δεκάλεπτο, οι «πράσινες», παρά το γεγονός πως έκαναν μια καλή προσπάθεια στη συνέχεια, δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την κατάσταση, γνωρίζοντας τελικώς την ήττα με σκορ 66-56 από την πολωνική ομάδα στο Κλειστό του Χολαργού, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των «32» του Eurocup Γυναικών.

Με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά, η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ σε όλο το υπόλοιπο ματς, με τις φιλοξενούμενες να διατηρούν σταθερά μια διαφορά της τάξεως των 6-9 πόντων. Στις αρχές της τέταρτης περιόδου, το «τριφύλλι» μείωσε μέχρι και τους 4 (47-51), ωστόσο, στο φινάλε έχασε τη συγκέντρωσή του και το καθαρό μυαλό, γνωρίζοντας την ήττα με αυτό το +10 (56-66).

Πλέον, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να την ερχόμενη Τετάρτη (20/12) στην Πολωνία να ψάξει ένα... μικρό θαύμα και να καλύψει αυτό το χάντικαπ πόντων, ώστε, να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Πρώτη σκόρερ για τις «πράσινες» ήταν ο Γιασμίν Τζόουνς με 23 πόντους, ενώ, Τζίλιαν Αλέιν ολοκλήρωσε το ματς με ένα εντυπωσιακό double-double (14π., 12ρ.), την ώρα όπου όλη η ομάδα του Παναθηναϊκού σούταρε με μόλις 14,3% από την γραμμή του τριπόντου (3/21τρ.), πληρώνοντας και τη μεγάλη αστοχία τους πίσω από τα 6,75μ.


Τα δεκάλεπτα: 9-17, 21-28, 41-48, 56-66.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x