Eurocup

Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για Μέχελεν

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εισιτηρίων για το ματς με τη Μέχελεν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Eurocup Γυναικών (1/11, 20:30).

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μέχελεν την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου και ώρα 8.30μ.μ. στο κλειστό του Χολαργού, για την 4η αγωνιστική του Eurocup Γυναικών.

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν πως τέθηηκαν σε διαθεσιμότητα τα εισιτήρια για τη συγκεκριμένα αναμέτρηση, μόνο ηλεκτρονικά και όχι από το γήπεδο, όπως τονίζεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού υποδέχεται τη Μέχελεν την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου και ώρα 8.30μ.μ. στο κλειστό του Χολαργού, σε ένα ματς κομβικής σημασίας.

Οι «πράσινες» θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους κόντρα στη Βέλγικη ομάδα για να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του EuroCup.

Παρόλο που ο Παναθηναϊκός είχε φύγει με το διπλό από το Βέλγιο (91-87 στην παράταση), έχει δύσκολο έργο μπροστά του απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα και σίγουρα χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό του.

Τα εισιτήρια διατίθενται ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster και οι ενδιαφερόμενοι-ες παρακαλούνται να κλείσουν τη θέση τους από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.ticketmaster.gr/showProduct.html?idProduct=2128575

*Στο γήπεδο δε θα διατίθενται εισιτήρια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x