Eurocup

Ψάχνει νίκη με Μπεσίκτας για το «3 στα 3» ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπεσίκτας για την τρίτη αγωνιστική του Euro Cup γυνιακών στις 18:30 στο κλειστό του Χολαργού και θέλει την τρίτη του νίκη στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός, μετά τις δύο εκτός έδρας νίκες κόντρα στη Μέχελεν και τη Σλάβια, θέλει να συνεχίσει το σερί του και την τρίτη αγωνιστική του Euro Cup μπάσκετ γυναικών κόντρα στην Μπεσίκτας, την οποία υποδέχεται στις 18:30 στον Χολαργό, και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή του γκρουπ.

Οι αθλήτριες της Ελένης Καπογιάννη έχουν δύσκολο έργο κόντρα στην τουρκική ομάδα και περιμένουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους στο κλειστό της περιοχής.

Η Διονυσία Αλεξανδρή δήλωσε για τον αγώνα: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε στην κορυφή του ομίλου. Η Μπεσίκτας είναι μια δυνατή ομάδα με αθλήτριες που έχουν έφεση στο σκοράρισμα. Θα πρέπει να μην τους επιτρέψουμε να σκοράρουν και να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Είναι το πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς κι είμαστε ενθουσιασμένες που θα αγωνιστούμε μπροστά στον κόσμο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x