Eurocup

Παρέμειναν απόλυτες Παρί, Γκραν Κανάρια

Με το «6 στα 6» συνέχισαν την πορεία τους οι Γκραν Κανάρια και Παρί στο φετινό Euro Cup.

Συνέχισε με επιτυχία την υπεράσπιση του τίτλου της η Γκραν Κανάρια. Η κάτοχος του Euro Cup νίκησε 82-69 την Τουρκ Τέλεκομ στην Άγκυρα για την έκτη αγωνιστική της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και, με το «6 στα 6» στο γκρουπ, συνέχισε την «προέλασή» της, αφήνοντας τους Τούρκους στο 1-5 κι εκτός οκτάδας.

Το ίδιο «βιολί» και για την Παρί, η οποία σάρωσε 114-87 τη Χάποελ Τελ Αβίβ στη γαλλική πρωτεύουσα, συνεχίζοντας να διεκδικεί τον τίτλο κι αφήνοντας τους Ισραηλινούς στο 4-1 και με ένα ματς λιγότερο.

Πέμπτη νίκη για την Μπεσίκτας, η οποία επικράτησε εύκολα στην Κωνσταντινούπολη 90-78 του Αμβούργου, παρέμεινε δεύτερη κι άφησε τους Γερμανούς χωρίς νίκη στην τελευταία θέση του πρώτου γκρουπ.

Πέμπτη νίκη και για την Κλουζ στον δεύτερο όμιλο με το 86-75 επί της Ουλμ στη Γερμανία, αποτέλεσμα που άφησε τους φιλοξενούμενους στο 4-2.

Τρίτη νίκη για την Μπανταλόνα στον δεύτερο όμιλο με το 87-76 επί των Λάιονς στο Λονδίνο, που «έριξε» τους Άγγλους στο 4-2.

Τρίτη νίκη για τη Γουλβς, η οποία επικράτησε στη Λιθουανία 85-71 της απογοητευτικής Προμετέι, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα ματς λιγότερο και τους Ουκρανούς να βρίσκονται στο 2-4 και στις χαμηλές θέσεις.

Ανεβαίνει η Τρεντίνο, η οποία νίκησε 84-75 τη Σλασκ στο Βρότσλαβ, πήγε στο 3-3 κι άφησε τους απογοητευτικούς Πολωνούς στο 0-6 στον δεύτερο όμιλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x