Eurocup

Διατήρησε τη διαφορά στην κορυφή η Παρί

Κάνοντας επίδειξη δύναμης, η Παρί νίκησε στη γαλλική πρωτεύουσα 120-91 το Αμβούργο για τη 12η αγωνιστική του EuroCup και διατήρησε τη διαφορά της στην κορυφή του πρώτου ομίλου.

Ακόμα σκοράρει κόντρα στο Αμβούργο η Παρί. Οι Γάλλοι διέλυσαν 120-91 στην πρωτεύουσα τους Γερμανούς για τη 12η αγωνιστική του πρώτου ομίλου του EuroCup κι έφτασαν στο 11-1 και στο +2 από τη δεύτερη θέση, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους εκτός πρόκρισης.

Έριξε κατοστάρα στη Βενέτσια η Χάποελ Τελ Αβίβ, διαλύοντας 00-81 τους Ιταλούς στο Ισραήλ, παρέμεινε στη δεύτερη θέση του γκρουπ κι άφησε τους γείτονες στο -2 από την εξάδα.

Μετά από ένα δραματικό ματς, οι Λάιονς νίκησαν 89-88 στο Λονδίνο την Προμετέι και παρέμειναν στην τρίτη θέση, αφήνοντας τους Ουκρανούς οριακά στις προνομιούχες θέσεις.

Πέρασε από τη Λιθουανία κόντρα στη Γουλβς η Μπανταλόνα με 94-79 και παρέμεινε στην τετράδα, αφήνοντας τους πρώην Σοβιετικούς στο-2 από την εξάδα.

Ελπίζει πλέον βάσιμα σε πρόκριση στον δεύτερο όμιλο η Μπουντούτσνοστ, αφού πέρασε μετά από «θρίλερ» 80-79 από το Βρότσλαβ κόντρα στην ουραγό Σλασκ, η οποία πήγε στο 1-11.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x