Eurocup

Κάζο για Ομπράντοβιτς, εκτός η Παρτίζαν από τους «16» του EuroCup

Αποκλεισμός έκπληξη για την Παρτίζαν από την Μπούρσασπορ στους «16» του EuroCup και ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης αποχώρησε άδοξα.

Αποκλεισμός από εκείνους που μένουν για την Παρτίζαν κόντρα στην Μπούρσασπορ με 103-95 για τους «16» του EuroCup. Σε μία αναμέτρηση με το ρόλο του φαβορί να κάθεται στο πλευρό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η σέρβικη ομάδα παρουσιάστηκε χαμηλότερη των αυξανόμενων απαιτήσεων και προσδοκιών, με αποτέλεσμα στην παράταση να λυγίσει και να αποχαιρετήσει εντέλει από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Φυσικά, στην τελευταία επίθεση της τουρκικής ομάδας ώστε να ισοφαρίσει την αναμέτρηση (84-81), ο Τζον Χόλαντ με ένα τρίποντο προσευχή, πάνω σε άμυνα και με καμπύλη... ανάλογη Νοβίτσκι διαμόρφωσε το 84-84.

Στην παράταση οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν πλήρως και προετοιμάζονται για τα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν την Τσεντεβίτα.

Πολυτιμότερος παίκτης ήταν ο Άντριου Άντριους με 24 πόντους και 10 ασίστ, ενώ από την πλευρά της Παρτίζαν ο Αλέκσα Αβράμοβιτς σημείωσε 23 πόντους και δημιούργησε 6 τελικές πάσες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x