Eurocup

Πρόκριση για Μπρέσια, Αμβούργο, σαρωτική πρωτιά για Γκραν Κανάρια

Έστω και δύσκολα, η Μπρέσια νίκησε στην Ιταλία 84-82 την ήδη αποκλεισμένη Τσεντεβίτα-Ολίμπια για τη 17η αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Euro Cup και εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά.

Η Μπρέσια νίκησε σε «θρίλερ» στα τελευταία λεπτά 84-82 εντός έδρας την Τσεντεβίτα-Ολίμπια για τη 17η αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Euro Cup και εξασφάλισε και μαθηματικά μία εκ των έβδομης ή όγδοης θέσης που οδηγεί στα προημιτελικά, περιμένοντας την Τετάρτη τον αγώνα της Μπούρσασπορ στην έδρα της Λιετκαμπέλις.

Για τους Ιταλούς, ξεχώρισαν οι Γκάμπριελ με 13, Πετρουτσέλι, Οντιάσε με 12 και Ντέλα Βάλε, Μάσινμπουργκ με 11 πόντους. Για τους Σλοβένους, ξεχώρισαν οι Ανταμς με 19, Φέρελ με 18 και Ράντοβιτς με 11 πόντους.

Μαθηματική πρόκριση, μέσω της όγδοης θέσης, και για το Αμβούργο στον δεύτερο όμιλο, αφού επικράτησε δύσκολα της Τρεντίνο 89-87 στη Γερμανία και την άφησε οριστικά εκτός συνέχειας.

Για τους Γερμανούς, ξεχώρισαν οι Πολίτε με 27, Τσάιλντς με 18 και Μάισνερ με 16 πόντους. Για τους Ιταλούς, ξεχώρισαν οι Σπανιόλο με 21, Κρόφορντ με 16 και Φόραϊ με 13 πόντους.

Σαρωτική η Γκραν Κανάρια, επικράτησε 94-69 της Μπούντουτσνοστ στην Ποντγκόριτσα και εξασφάλισε την πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου ότι και αν συμβεί στα υπόλοιπα ματς την Τετάρτη και την επόμενη εβδομάδα, αφήνοντας τους πρωταθλητές της πρώην γιουγκοσλαβικής χώρας στην έκτη ή την έβδομη θέση.

Για τους Ισπανούς, ξεχώρισαν οι Σάλβο, Σούρνα με 16, Μπρουσίνο με 14 και Αλμπισί με 11 πόντους. Για τους Μαυροβούνιους, έπαιζε μόνος του ο Γκριν με 25 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x