Eurocup

Για τη νίκη πριν τα playoffs στο Ισραήλ ο Προμηθέας

Στο Ισραήλ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για τον δεύτερο όμιλο του Euro Cup ο Προμηθέας, αφού στις 20:00 φιλοξενείται στο Τελ Αβίβ από τη Χάποελ για τη 18η και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης.

Τόσο ο Προμηθέας, όσο και η Χάποελ Τελ Αβίβ, έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στα πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας και στο φινάλε θα παίξουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο μεταξύ τους παιχνίδι στις 20:00 στο Ισραήλ για τη 18η και τελευταία αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Euro Cup.

Το έργο των Πατρινών για κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς για να ελπίζουν σε ένα καλύτερο πλασάρισμα θα πρέπει να καλύψουν αφενός το -17 από την ήττα τους στον πρώτο γύρο στην αχαϊκή πρωτεύουσα, αφετέρου να νικήσει η Τουρκ Τέλεκομ την Μπούντουτσνοστ στην Άγκυρα, ώστε να μην ισοβαθμήσουν μαζί της σε τριπλή ισοβαθμία, μιας και έχουν χάσει δύο φορές από τους Τούρκους.

Στην αναμέτρηση της Τρίτης αναφέρθηκε ο Άντονι Κάουαν στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης. «Είναι σίγουρα συναρπαστικό για εμάς. Είναι κάτι που θέλουμε να κάνουμε: Να τελειώσουμε δυνατά την κανονική περίοδο. Μας νίκησαν την πρώτη φορά εδώ στην Πάτρα, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που πάμε εκεί και προφανώς γνωρίζουμε ότι είναι μια υπέροχη ατμόσφαιρα εκεί.

Και δεν το αποφεύγουμε αυτό. Μας αρέσουν αυτές οι ατμόσφαιρες για να παίζουμε. Επομένως, είμαστε σίγουρα ενθουσιασμένοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x