Eurocup

«Σφράγισε» την οκτάδα η Μπούρσασπορ, οριστικά έβδομοι οι Λόντον Λάιονς

Με σχετική άνεση, η Μπούρσασπορ νίκησε στην Τουρκία 86-76 την Μπρέσια για τη 18η αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Euro Cup και κατέκτησε και τυπικά την όγδοη θέση του γκρουπ.

Η Μπούρσασπορ νίκησε 86-76 την Μπρέσια στην Προύσα για τη 18η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Euro Cup και πήρε και τυπικά την όγδοη και τελευταία προνομιούχο θέση του γκρουπ, αφήνοντας τελικά τους Ιταλούς στην έβδομη, αφού ευνοούνται στην ισοβαθμία.

Για τους Τούρκους, ξεχώρισαν οι Μπιτίμ με 24, Νίντχαμ με 18, Κλέμονς με 17 και Ντουτζίνσκι με 15 πόντους. Για τους Ιταλούς, ξεχώρισαν οι Μάσινμπουργκ με 25, Πετρουτσέλι με 15, Λακιντάνα με 13 και Οντιάσε με 12 πόντους.

Έκαναν την έκπληξη οι Λόντον Λάιονς και, με το 96-85 επί της Παρί στο Παρίσι, πήραν την έβδομη θέση του δεύτερου ομίλου, αφήνοντας τελικά όγδοο το Αμβούργο, με τους Γάλλους να είναι σίγουρα πέμπτοι από την περασμένη εβδομάδα.

Για τους Άγγλους, ξεχώρισαν οι Ζούμπτσιτς με 24, Νέλσον με 17, Χρούμπαν με 14 και Τέιλορ με 13 πόντους. Για τους Παριζιάνους, ξεχώρισαν οι Ουάλας με 22, Μπεγκαρίν με 18, Σιμς με 14 και Καμαγκέιτ με 13 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x