Eurocup

Άντεξε στη Σλοβακία και έκανε το 2/2 στο Eurocup Γυναικών ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε μέχρι και στο +16 κόντρα στη Σλάβια Μπάνσκα, της έδωσε δικαίωμα να επιστρέψει στο ματς, όμως τελικά πήρε τη νίκη με σκορ 67-63 και έκανε το 2/2 στο Eurocup Γυναικών.

Συνεχίζει απτόητος ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινες» νίκησαν με σκορ 67-63 εκτός έδρας τη Σλάβια Μπάνσκα κι έκαναν το 2/2 στο Eurocup Γυναικών, μετά το «διπλό» με τη Μέχελεν στην πρώτη αγωνιστική!

Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο κι έφτασε μέχρι και στο +16 (20-36). Παρόλα αυτά, στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτριες του Παναθηναϊκού έχασαν τη συγκέντρωσή τους και έδωσαν το δικαίωμα στις γηπεδούχες να επιστρέψουν και να ισοφαρίσουν σε 62-62.

Ωστόσο, κάπου εκεί ένα μεγάλο τρίποντο της Σταμολάμπρου... αποκατέστησε την τάξη, με τις «πράσινες» να φτάνουν τελικά στη μεγάλη νίκη, αν και χρειάστηκαν συνεχόμενα λάθη στις επιθέσεις των γηπεδούχων για να έρθει αυτή.

Κορυφαία της αναμέτρησης με 22 πόντους και 7 ριμπάουντ ήταν η Τζάζμιν Τζόουνς, ενώ 13 πόντους μέτρησε η Αντριάνα Τσβίτκοβιτς. 8 πόντοι για την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, που έβαλε όμως το μεγάλο τρίποντο αλλά και δύο κρίσιμες βολές που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Τα δεκάλεπτα: 13-21, 27-38, 50-52, 63-67

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Τσβίτκοβιτς 14 (1), Τζόους 22 (1), Παυλοπούλου 5, Σωτηρίου 7, Σταμολάμπρου 8 (2), Αλεξανδρή 2, Χαιριστανίδου, Κωτούλα, Ρέιντζ 7 (1), Θεοδωρομανωλάκη.

Αναλυτικά στατιστικά του ματς εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x