Eurocup

Σλασκ-Άρης: Για τη δεύτερη σερί νίκη σε βατή έδρα οι Θεσσαλονικείς

Ο Άρης φιλοξενείται στην Πολωνία από τη Σλασκ Βρότσλαβ για την τέταρτη αγωνιστική του Eurocup.

Να συνεχίσει το καλό του μομέντουμ θέλει ο Άρης.

Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Σλασκ Βρότσλαβ για την τέταρτη αγωνιστική του Eurocup (25/10, NovaSports Prime), έχοντας στόχο να πετύχουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις και δεύτερη στην Ευρώπη.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη πέτυχε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, αφού λύγισε την «πανάκριβη» Τουρκ Τέλεκομ με σκορ 68-66, κάνοντας... σεφτέ στη διοργάνωση. Πλέον, ο Άρης έρχεται αντιμέτωπος στην Πολωνία με τη Σλασκ, η οποία σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο.

Πράγματι, οι Πολωνοί μετρούν τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, όντας ουραγοί με -33 παθητικό. Κόντρα σε Μπουντούτσνοστ (103-89) και Μπουργκ (90-74) έχασαν πολύ εύκολα, ενώ πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν ούτε εντός έδρας με την Κλουζ Ναπόκα (67-70).

Ο Άρης, επομένως, πηγαίνει σε μία βατή έδρα, απ' όπου πρέπει να φύγει νικητής έτσι ώστε να «σκαρφαλώσει» στη βαθμολογία και να κεφαλαιοποιήσει τη μεγάλη νίκη με την Τουρκ Τέλεκομ. Ο Γιάννης Καστρίτης, από την πλευρά του, τόνισε: «Έχουμε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι μπροστά μας, κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα, με μεγάλα κορμιά, τη Σλασκ, η οποία πάντα συναγωνίζεται σκληρά τον αντίπαλο. Από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα ριμπάουντ, καθώς η πολωνική ομάδα κυνηγά πολύ την κυριαρχία στον συγκεκριμένο τομέα. Την ίδια στιγμή, πρέπει να είμαστε έξυπνοι και αποφασιστικοί στην επίθεση, κάτι που θα αποτελέσει ένα σημαντικό παράγοντα του παιχνιδιού».

H αποστολή του Άρη για Πολωνία: 1 Διαμαντής Σλαφτσάκης, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Μάρκους Καρ, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιώργος Φίλλιος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Περσίδης, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Κρις Μπάνκστον, Ρομπέρτο Γκάλινατ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x