Eurocup

«Στραπάτσο» για Μπανταλόνα, πρόκριση για Ανδόρα, Τσεντεβίτα-Ολίμπια

Μόνο ως εκ των φαβορί του φετινού Euro Cup δεν έδειξε πως αποτελεί η Μπανταλόνα, η οποία έχασε 73-79 από την Ουλμ στη Βαρκελώνη και έμεινε εκτός των προημιτελικών της διοργάνωσης.

Η Ουλμ νίκησε την Μπανταλονα 79-73 στη Βαρκελώνη για τους «16» του Euro Cup και άφησε εκτός συνέχειας ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, με τους Γερμανούς να ονειρεύονται τώρα ακόμα μεγαλύτερες στιγμές.

Για την Ουλμ, ξεχώρισαν οι Κρίστον και Μπλοσονγκέιμ με 21 πόντους, ενώ είχαν τη βοήθεια των Θόρνγουελ και Χάρκενχοφ με 12 πόντους. Για τους Καταλανούς, ξεχώρισαν οι Ουίλις με 17, Πάρα με 13 και Ρίμπας με 11 πόντους.

Άνετα η Ανδόρα νίκησε 74-64 στην Ισπανία την Μπούντουτσνοστ και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Για τους Ισπανούς, ξεχώρισαν οι Χάνα με 21 και Μίλερ-Μακιντάιρ με 12 πόντους. Για τους Μαυροβούνιους, διακρίθηκαν οι Σίλι με 25 και Γιάγκοντιτς-Κούριτζα, Πόποβιτς με 11 πόντους.

Πιο άνετα από ότι θα περίμενε, «καθάρισε» την Τουρκ Τέλεκομ η Τσεντεβίτα-Ολίμπια 93-80 στη Λιουμπλιάνα και ετοιμάζεται για την οκτάδα.

Για τους Σλοβένους, ξεχώρισαν οι Μπλάζιτς με 20, Ομιτς με 15, Πούλεν, Ντράγκιτς με 14 και Φέρελ με 11 πόντους. Για τους Τούρκους, ξεχώρισαν οι Τζόνσον με 16, Ντόουσον με 15, Κλίμονς με 14 και Γκουλασλάν με 12 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x