Eurocup

Συνέχισαν με νίκες Παρί, Γκραν Κανάρια

Με νίκες συνέχισαν Παρί, Γκραν Κανάρια στη 14η αγωνιστική του EuroCup και παραμένουν στην κορυφή των δυο ομίλων της φετινής διοργάνωσης.

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα η Παρί, η οποία νίκησε στη γαλλική πρωτεύουσα 93-72 την Προμετέι για τη 14η αγωνιστική του πρώτου ομίλου του EuroCup, παρέμεινε την κορυφή κι άφησε τους Ουκρανούς οριακά στην προνομιούχο εξάδα.

Χωρίς να «φορτσάρει», η Γκραν Κανάρια νίκησε 92-84 στη Λιθουανία τη Λιετκαμπέλις και παρέμεινε στην κορυφή του δεύτερου ομίλου, αφήνοντας τους γηπεδούχους μακριά από την πρόκριση.

Ήττα για τη δεύτερη του δεύτερου ομίλου, Μπουρζ, η οποία έχασε 74-78 από την Μπουντούσνοστ στην Ποντγκόριτσα κι είδε τους Μαυροβούνιους να ανεβαίνουν στην έβδομη θέση.

Παρέμεινε στην πρώτη τετράδα του πρώτου ομίλου η Μπανταλόνα, νικώντας 96-90 στο Αμβούργο που δείχνει πως δεν γλιτώνει την τελευταία δυάδα.

Σοκ για την Ουλμ, η οποία έχασε 88-100 στην Πολωνία από την ουραγό του πρώτου ομίλου, Σλασκ Βρότσλαβ, κι έμεινε στην τέταρτη θέση.

‘Έκοψε τη φόρα» της Τρεντίνο η Τουρκ Τέλεκομ, νικώντας τη 78-70 στην Άγκυρα, την άφησε έκτη και ψάχνει να μπει «σφήνα».

Μια ανεβασμένη Βενέτσια νίκησε 106-96 στην παράταση (κ.α. 89-89) την Μπεσίκτας στην Ιταλία, ανέβηκε στην έβδομη θέση κι άφησε τους Τούρκους στην πέμπτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x