Eurocup

Συνέχισε το απόλυτο η Γκραν Κανάρια, το σερί της η Παρί

Με το απόλυτο συνέχισε η Γκραν Κανάρια στο φετινό Euro Cup, αφού διέλυσε 97-70 την Μπουντούτσνοστ στην Τενερίφη για την ένατη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου.

Συνέχισε το «κρεσέντο» της για την κατάκτηση και του φετινού Euro Cup η Γκραν Κανάρια, η οποία σάρωσε 97-70 την Μπουντούτσνοστ στην Τενερίφη για την ένατη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου και συνεχίζει με το απόλυτο στη διοργάνωση, αφήνοντας στην εξάδα τους Μαυροβούνιους.

Όγδοη νίκη για την Παρί στον πρώτο όμιλο με το 93-77 επί της Τσεντεβίτα-Ολίμπια (0-9) στη Λιουμπλιάνα.

Παρέμεινε δεύτερη στον δεύτερο όμιλο η Κλουζ, η οποία νίκησε σε ματς αλά ΝΒΑ 120-111 στην παράταση (κ.α. 97-97) τη Λιετκαμπέλις, η οποία παρέμεινε στην προνομιούχο πεντάδα.

Παρέμεινε στην πρώτη τριάδα του πρώτου ομίλου η Χάποελ Τελ Αβίβ, νικώντας στο ουδέτερο Βελιγράδι 81-75 την Μπεσίκτας, η οποία έμεινε στην τέταρτη θέση.

Πλησίασε στην πρώτη εξάδα η Μπανταλόνα, νικώντας με άγχος 79-76 την Προμετέι στη Βαρκελώνη κι αφήνοντας τους Ουκρανούς μια θέση πιο κάτω.

«Άλωσε» τη Γερμανία με το 89-84 κόντρα στην Ουλμ η Μπουρζ και βρέθηκε τρίτη αντί των τέταρτων πλέον πρωταθλητών της BBL.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x