Eurocup

Καταγγέλλει επίθεση από ανθρώπους της Τουρκ Τέλεκομ ο οδηγός του πούλμαν!

Επίθεση από ανθρώπους της Τουρκ Τέλεκομ καταγγέλλει ο οδηγός του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή, επιβεβαιώνοντας τον τραυματισμό του Ερντέμ Τσαν.

Ένας τραυματισμός του Ερντέμ Τσαν και ένας οδηγός του πούλμαν που καταγγέλλει επίθεση από μέλη της αποστολής μίας ομάδας, συνέβησαν λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του τελικού του Eurocup ανάμεσα στην Γκραν Κανάρια και την Τουρκ Τέλεκομ.

Για όλα αυτά συμβάντα, λοιπόν, εξέφρασε τη δική του θέση ο πρόεδρος της «Γκράνκα», Σιταφά Σαβανέ, μιλώντας σε ραδιόφωνο της περιοχής, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ο οδηγός του πούλμαν κατήγγειλε επίθεση από ανθρώπους της ομάδας από την Άγκυρα.

«Απ’ όσα γνωρίζω, όλα αυτά έγιναν εξαιτίας μίας παρεξήγησης. Ο οδηγός του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Τουρκ Τέλεκομ κατοικεί στο νοτιότερο μέρος του νησιού και δεν γνωρίζει καλά το κέντρο. Επίσης, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει σωστά, με τους Τούρκους, καθώς δεν γνωρίζει καλά αγγλικά. Επίσης, ο οδηγός του πούλμαν μας είπε ότι δέχτηκε επίθεση από μέλη της αποστολής. Από την άλλη, μας επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ερντέμ Τσαν στο κεφάλι», ήταν τα λόγια του Σαβανέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x