Eurocup

Τραυματίστηκε ο προπονητής της Τουρκ Τέλεκομ στον αυχένα-Κατηγορίες στον οδηγό του πούλμαν

Ο Ερντέμ Τσαν τραυματίστηκε στον αυχένα από απότομο φρενάρισμα του οδηγού του πούλμαν της Τουρκ Τέλεκομ, λίγες ώρες πριν τον τελικό του Eurocup με την Γκραν Κανάρια.

Απίστευτη είδηση! Λίγες ώρες πριν τον τελικό του Eurocup απέναντι στη Γκραν Κανάρια (22:00), ο προπονητής της Τουρκ Τέλεκομ, Ερντέμ Τσαν, τραυματίστηκε στον αυχένα!

Το ατύχημα συνέβη όταν ο οδηγός του πούλμαν της ομάδας από την Άγκυρα φρέναρε απότομα και ο Τούρκος τεχνικός έπεσε με το κεφάλι πάνω στο τζάμι (ευτυχώς ελαφρά), ενώ τραυμάτισε τον αυχένα του από το τράνταγμα. Ο Τσαν είχε σηκωθεί να ζητήσει από τον οδηγό να χαμηλώσει την ένταση του ραδιοφώνου και εκείνος δυσανασχέτησε προκαλώντας-εκούσια όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες-τον τραυματισμό του.

Ο άλλοτε συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε, που αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στο Eurocup, έκανε κανονικά την προπόνηση της ομάδας του φορώντας κολλάρο, αλλά μετά το πέρας της πήγε στο νοσοκομείο πάνω σε φορείο, καθώς πονούσε πολύ. Ο Τσαν έμεινε για να βγάλει μαγνητική και εκτιμάται πως έστω και με πόνους θα είναι στον πάγκο απόψε.

«Ο τραυματισμός είναι αρκετά σοβαρός. Δεν θέλουμε να κατηγορήσουμε το Eurocup ή την Γκραν Κανάρια, αλλά ο υπεύθυνος θα το πληρώσει. Ο οδηγός μας έκανε 40 λεπτά για μια απόσταση 10 λεπτών και αργήσαμε στην προπόνηση. Μετά ανέβασε την ένταση στο ραδιόφωνο, του ζητήσαμε να τη χαμηλώσει και όταν πήγε ο προπονητής μας να ζητήσει να τη χαμηλώσει, εκείνος πάτησε επίτηδες απότομα το φρένο», τόνισε ο τζένεραλ μάνατζερ της Τουρκ Τέλεκομ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x