Eurocup

Τρέντο-Άρης: Στην Ιταλία για να σπάσει το αρνητικό σερί και να παραμείνει στην προνομιούχα εξάδα

Ο Άρης φιλοξενείται στην Ιταλία από την Τρέντο (21:00) για την 9η αγωνιστική του EuroCup με στόχο να διατηρηθεί εντός της πρώτης εξάδας του ομίλου.

Στην Ιταλία συνεχίζεται απόψε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Άρη, ο οποίος φιλοξενείται στην «BLM Group Arena» από την Τρέντο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του β’ ομίλου του EuroCup.

Οι Θεσσαλονικείς μετρούν αισίως πέντε διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, σε ένα ομολογουμένως δύσκολο και απαιτητικό διάστημα δύο εβδομάδων όπου αντιμετώπισαν τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και τον Προμηθέα εντός των… τειχών και τις Μπουργκ και Ουλμ στο EuroCup.

Απόψε, το ζητούμενο για τους «κίτρινους» είναι η επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις ώστε, αφενός να διατηρούν και να διασφαλίσουν τη θέση τους στην προνομιούχα εξάδα του ομίλου, και αφετέρου, αν μπορέσουν, να κοιτάξουν ακόμα υψηλότερα στο γκρουπ. Μετά το πέρας των πρώτων οκτώ αγωνιστικών, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη βρίσκεται στην 6η θέση με τρεις νίκες και πέντε ήττες, ρεκόρ το οποίο έχει και η Τρέντο που τη συναντά κανείς στην 8η θέση.

Ο Άρης προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 77-73 από τον Προμηθέα στο «Αλεξάνδρειο», ενώ, στο προηγούμενο παιχνίδι του στο EuroCup είχε ηττηθεί στην παράταση με 99-88 από την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Ουλμ, στη Θεσσαλονίκη.

Από την άλλη τώρα, η Τρέντο, βρίσκεται σε μέτριο «φεγγάρι» με μόλις μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Την Κυριακή, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 83-80 από την Τορτόνα, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 5η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος.

Στα αγωνιστικά, ο Άρης δεν θα έχει απόψε στη διάθεσή του τον Ρομπέρτο Γκάλινατ, ο οποίος υπέστη κάκωση στην επιγονατίδα στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Προμηθέα, όπως φυσικά και τον τραυματία, Ισμαέλ Σανόγκο.

Η αποστολή του Άρη: Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βασίλης Τολιόπουλος, Μάρκους Καρ, Δημήτρης Κατσίβελης, Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Γιώργος Φίλλιος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Περσίδης, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Ανδρέας Καλόγηρος και Κρις Μπάνκστον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x