Eurocup

Ζόρικη πρεμιέρα για Προμηθέα στη Βαλένθια

Ο Προμηθέας κάνει πρεμιέρα απόψε στο φετινό Eurocup αντιμετωπίζοντας τη Βαλένθια εκτός έδρας. Αρκετές απουσίες για την ισπανική ομάδα.

Δύσκολο ποδαρικό στο Eurocup για τον Προμηθέα. Η ομάδα της Πάτρας αντιμετωπίζει απόψε τη Βαλένθια στη «Φοντέτα» για τον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης (21:30, Novasports Prime).

Οι Πατρινοί προέρχονται από την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα, 102-77 από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την Κυριακή. Ο Ισπανός Λουίς Κασιμίρο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα χρησιμοποιήσει την εμπειρία του για να βοηθήσει την ομάδα του να κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη διοργάνωση.

Η Βαλένθια έχει αρχίσει τη σεζόν με 3-3 στη Liga Endesa και το Σάββατο πήρε σημαντική νίκη επί της Μπούργος εκτός έδρας. Απόψε, πάντως, η ομάδα του Ζοάν Πενιαρόγια ο οποίος την τελευταία διετία κατέκτησε το BCL με την Μπούργος, θα παραταχθεί ελλιπής. Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Ντούμπλιεβιτς, Πρέπελιτς, Τόμπεϊ και Κλαβέρ. Παρ’ όλα αυτά το ρόστερ διαθέτει παίκτες αξίας, όπως οι Χέρμανσον, Λόπεθ-Αροστέγκι, Βαν Ρόσομ, Ντιμιτρίεβιτς, Πραντίγια, Ριβέρο και Λαμπεϊρί.

Υπενθυμίζεται πως το format στο Eurocup άλλαξε ριζικά φέτος. Υπάρχουν πλέον δύο όμιλοι των δέκα ομάδων. Κάθε ομάδα θα δώσει 18 ματς στη regular season, με τις οκτώ πρώτες κάθε γκρουπ να προκρίνονται στη φάση των «16». Εκεί θα διεξάγονται νοκ άουτ μονά ματς, με τον πρώτο του ενός γκρουπ να παίζει με τον όγδοο του άλλου, τον δεύτερο με τον έβδομο και ούτω καθεξής.

Στον όμιλο του Προμηθέα θα γίνουν για την πρεμιέρα οι ακόλουθες αναμετρήσεις:
Γκραν Κανάρια-Ολίμπια Λιουμπλιάνας (19/10, 22:00)
Μπούρσασπορ-Βίρτους Μπολόνια (20/10, 20:00)
Ουλμ-Μπουντούτσνοστ (20/10, 20:30)
Μπουρζ-Βενέτσι (20/10, 21:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x