Eurohoops

LG AegeanBall Festival 2017: Ένα All-Star Game στην καρδιά των Κυκλάδων

Ο Τάσος, ο Δημήτρης, ο Κώστας κι ο Πάνος αφηγούνται στο Eurohoops όλα όσα μοναδικά έζησαν ως LG Team στη Σύρο και την ανεπανάληπτη εμπειρία της συμμετοχής στο LG AegeanBall Festival 2017.

Την εβδομάδα που πέρασε είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε ένα πολύ μεγάλο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού, στο LG AegeanΒall Festival.

Το τουρνουά αυτό φιλοξενήθηκε φέτος στη Σύρο με πρωτοβουλία ενός από τους κορυφαίους Έλληνες μπασκετμπολίστες της γενιάς μας, του Γιώργου Πρίντεζη, και με την παρουσία κορυφαίων αθλητών και παραγόντων του αθλήματος .

Ξεκινώντας με την παραμονή μας στο νησί, μπορώ να πω ότι η Σύρος είναι ένα πολύ όμορφο μέρος για διακοπές και ξεκούραση. Μείναμε στην Ερμούπολη, την πρωτεύουσα του νησιού και των Κυκλάδων, και οι εντυπώσεις που κρατήσαμε είναι μόνο θετικές.

Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x