Ευρώπη

Marca: «Επαφή Ρεάλ με Σλούκα!»

Σύμφωνα με την Marca, η Ρεάλ έκανε κρούση στον Σλούκα για να είναι καλυμμένη σε περίπτωση αποχώρησης του Καμπάτσο για το ΝΒΑ.

Και ξαφνικά… ανταγωνιστής και μάλιστα ισχυρός για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την Marca, η Ρεάλ ήρθε σε επαφή με τον Κώστα Σλούκα, καθώς θέλει να είναι καλυμμένη για την περίπτωση που ο Φακούντο Καμπάτσο πάει στο ΝΒΑ.

Η «βασίλισσα» ήδη έχει μείνει με έναν κλασικό γκαρντ μετά την αποχώρηση του Νικολάς Λαπροβίτολα και παρότι ο Καμπάτσο έχει συμβόλαιο ως το 2024, σε αυτό υπάρχει nba-out έναντι 6 εκατ. δολαρίων.

Η Marca σημειώνει πως ο Σλούκας έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό, ύψους 5,5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια, ωστόσο «… το μεγάλο ενδιαφέρον της Ρεάλ, για το οποίο τον ενημέρωσε ο εκπρόσωπός του, έχει κάνει το Έλληνα γκαρντ να το ξανασκεφτεί και δεν έχει υπογράψει».

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Ρεάλ μπορεί να αποκτήσει τον Σλούκα ακόμη κι αν δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο Καμπάτσο θα κάνει το άλμα για το ΝΒΑ. Όμως όπως προσθέτει «… η Ρεάλ θα πρέπει να βιαστεί αν θέλει πραγματικά το ενδιαφέρον να μετατραπεί σε μεταγραφή, καθώς ο Ολυμπιακός καραδοκεί και ο Σλούκας δεν θα περιμένει την ισπανική ομάδα για πάντα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x