Μουντομπάσκετ 2023

Αβράμοβιτς: «Είχαμε το σουτ της ισοφάρισης, αλλά αστοχήσαμε - Η Γερμανία παίζει σπουδαίο μπάσκετ»

Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς μίλησε για τον χαμένο τελικό της Σερβίας από τη Γερμανία, λέγοντας πως οι παίκτες της εθνικής ομάδας κατάφεραν να κάνουν χαρούμενη τη χώρα τους.

Για τον χαμένο τελικό της Σερβίας από τη Γερμανία μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Αλέκσα Αβράμοβιτς.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τις απουσίες που είχαν οι «πλάβι», αλλά στάθηκε και στο γεγονός πως έκαναν τη χώρα τους να χαμογελάσει. Παράλληλα, πρόσθεσε πως αστόχησαν στο σουτ της ισοφάρισης, ενώ αναφέρθηκε και στο σπουδαίο μπάσκετ που παίζει η Γερμανία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν σπουδαία η επιτυχία μας, έχουμε τα κεφάλια ψηλά. Ο επόμενος στόχος είναι να έχουμε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Η Γερμανία παίζει σπουδαίο μπάσκετ, παίζει για πολλά χρόνια με το ίδιο ρόστερ, έχει δυναμισμό που έκρινε την αναμέτρηση. Είχαμε το σουτ για να ισοφαρίσουμε, αστοχήσαμε. Είχαμε προβλήματα με τον φίλο μας Μπόρισα Σίμανιτς, χάσαμε τον Ντόμπριτς, ξέρετε όλοι πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα μας. Ο Μιλουτίνοβ ήταν επίσης τραυματίας, όλοι είχαν κάποιο πρόβλημα.

Ξέρουμε ότι κάναμε τη χώρα μας χαρούμενη, τους κάναμε να χαμογελάσουν. Είμαι περήφανος. Ματσάραμε την επιθετικότητά τους, ομως δεν ξέρω, τα είδατε όλα. Δεν θέλω να κατηγορήσω τους διαιτητές. Συγχαρητήρια και σε εκείνους. Κι αυτοί έζησαν το όνειρό τους. Η Γερμανία έπαιξε με περισσότερο δυναμισμό στο τρίτο δεκάλεπτο, επιστρέψαμε, είχαμε τις ευκαιρίες μας. Έτσι είναι το μπάσκετ, κάποιος πηγαίνει στο σπίτι του με το ασημένιο, κάποιος με το χρυσό μετάλλιο. Κοιτάζουμε ήδη τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι αυτό είναι το καλύτερο.

Είδατε πόσο ανταγωνιστικό ήταν το τουρνουά, είδατε τις ΗΠΑ. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Ευχαριστώ τον κόουτς που μας βοήθησε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό. Είχαμε σπουδαίους ανθρώπους για να μοιραζόμαστε τα αποδυτήρια και δεν μιλάω μόνο για τους παίκτες. Ήμασταν οικογένεια. Του χρόνου θα έχουμε καλύτερες πιθανότητες. Η Αυστραλία ένα ματς έχασε και αποκλείστηκε. Πολλές καλές χώρες δεν έπαιξαν στα προημιτελικά. Εμείς το κάναμε και είμαι ακραία περήφανος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x