Μουντομπάσκετ 2023

Αλ-Σους: «Περήφανος για τη μάχη που έδωσε η Ιορδανία»

Τι δήλωσαν ο προπονητής της Ιορδανίας και ο Φρέντι Ιμπραήμ μετά την ήττα από τη Νέα Ζηλανδία στην παράταση.

Περήφανος για την προσπάθεια της Ιορδανίας παρά την ήττα από τη Νέα Ζηλανδία στην παράταση δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Γουεσάμ Αλ-Σους.

«Συγχαρητήρια στη Νέα Ζηλανδία για τη νίκη, αλλά και στους παίκτες μου γιατί έδωσαν μεγάλη μάχη, επιστρέψαμε στο ματς, πήγαμε στην παράταση, αλλά δεν αντέξαμε ως το τέλος. Το τέλος χάσαμε αρκετές ευκαιρίες να περάσουμε μπροστά. Είπα στους παίκτες μου πως είμαι περήφανος γι’ αυτούς και το πώς πολέμησαν. Σίγουρα βελτιωνόμαστε, ξέρω πως χάσαμε δύο παιχνίδια, αλλά κάναμε 6-7 πολύ καλά δεκάλεπτα και μόνο λίγα άσχημα, όπως το τέταρτο με την Ελλάδα. Θέλω να κάνουμε τους Ιορδανούς να πιστεύουν πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πιστεύουν σε μας», τόνισε.

Από πλευράς παικτών ο Φρέντι Ιμπραήμ, που είχε 22 πόντους, είπε: «Έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές τη Νέα Ζηλανδία. Νιώθαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε, δώσαμε τα πάντα και είναι κρίμα που δεν τα καταφέραμε στο τέλος. Ο Ρόντεϊ ήταν καταπληκτικός, μιλάμε για έναν παίκτη επιπέδου ΝΒΑ, ο οποίος ποτέ δεν μας επιβλήθηκε αλλά κέρδισε τον σεβασμό μας γιατί είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι χαρά μου που συνεργαζόμαστε και με βοηθά με τις συμβουλές μας. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο παιχνίδι με τις ΗΠΑ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x