Μουντομπάσκετ 2023

Αναχωρεί χωρίς Τεόντοσιτς για Κίνα η Σερβία

Χωρίς τον Μίλος Τεόντοσιτς και ακριβώς δώδεκα παίκτες θα ταξιδέψει την Τρίτη (20/8) για την Κίνα η αποστολή της Σερβίας, ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Για την Κίνα αναχωρεί την Τρίτη (20/8) η Σερβία και στην αποστολή δεν θα είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «novosti.rs», ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα πάρει μαζί του δώδεκα παίκτες, οι οποίοι αυτοί θα αποτελέσουν και την τελική επιλογή για το Παγκόσμιο, καθώς ο νυν παίκτης της Βίρτους Μπολόνια πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Η διορία για τη δήλωση των παικτών στη διοργάνωση εκπνέει 48 ώρες πριν το πρώτο ματς και οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο με τον Τεόντοσιτς, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του στο Βελιγράδι, είναι ελάχιστες έως μηδαμινές.

Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή θα είναι ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς. Ο φόργουορντ της Μπάγερν Μονάχου έχασε μέρος της προετοιμασίας, εξαιτίας ενός τραυματισμού, αλλά πλέον είναι έτοιμος. Στην Κίνα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σερβίας θα δώσει και τρία δυνατά φιλικά, καθώς στις 23/8 θα αντιμετωπίσει την Ιταλία και θα ακολουθήσουν ματς ακόμη με Νέα Ζηλανδία (25/8) και Γαλλία (27/8).

Οι δώδεκα της Σερβίας είναι οι: Στέφαν Γιόβιτς, Βασίλιε Μίσιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Στέφαν Μπίρτσεβιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Νίκολα Γιόκιτς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x