Μουντομπάσκετ 2023

Βαλαντσιούνας: «Δεν υποτιμάμε την Ελλάδα, ούτε το θεωρούμε εύκολο ματς»

Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας δήλωσε πως υπολογίζει πολύ την ελληνική ομάδα.

Με τη δέουσα σοβαρότητα και τον πρέποντα σεβασμό αντιμετωπίζει ο Γιόνας Βαλαντσιούνας τον αγώνα της Λιθουανίας με την Ελλάδα την Παρασκευή. Η «Λιέτουβα» με νίκη προκρίνεται στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά ο 31χρονος σέντερ περιμένει δύσκολη αναμέτρηση.

«Δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η Ελλάδα είναι έμπειρη ομάδα, καλή ομάδα και θα παλέψουν. Θα είμαστε έτοιμοι για μάχη! Δεν τους υποτιμούμε σε καμία περίπτωση. Έχουν παίκτες με καλό σουτ, πέτυχαν κάποια μεγάλα τρίποντα απέναντι στη Νέα Ζηλανδία, ενώ έχουν και καλούς ψηλούς. Παίζουν καλή άμυνα. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και θα προετοιμαστούμε γι’ αυτό», δήλωσε μετά την προπόνηση της ομάδας του ο σέντερ των Πέλικανς.

Όσο για τις διαφορές από το νοκ άουτ στο Ευρωμπάσκετ του 2017 για τους «16», είπε: «Έχουμε 12 ετοιμοπόλεμους παίκτες, όλοι είναι υγιείς και διψασμένοι. Θα βγούμε προετοιμασμένοι, πνευματικά και αγωνιστικά. Είμαστε μια ομάδα που παίζει σαν σύνολο».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν συμφωνεί με την ατάκα του Θανάση Αντετοκούνμπο για το ότι η Λιθουανία είναι φαβορί απάντησε: «Δεν θα μπω στη συζήτηση για το ποιος είναι φαβορί. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Θα δούμε αύριο ποιος θα επικρατήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x