Μουντομπάσκετ 2023

Έντουαρντς στο sport-fm.gr: «Ήρθαμε για το χρυσό-Θα σκίσει στην Ελλάδα ο Ερνανγκόμεθ»

Ο Άντονι Έντουαρντς, αστέρι της Team USA, μίλησε στο sport-fm.gr για το Παγκόσμιο Κύπελλο, το φιλικό με την Ελλάδα αύριο, αλλά και τον συμπρωταγωνιστή του στο Hustle, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Είναι από τα μεγαλύτερα αστέρια αυτής της Team USA και φυσικά του ΝΒΑ. Ο Άντονι Έντουαρντς μίλησε στο sport-fm.gr μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας του εν όψει του αυριανού φιλικού με την Ελλάδα και του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ αναφέρθηκε και στον συμπρωταγωνιστή του στο Hustle και νέο παίκτη του Παναθηναϊκού, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

«Είναι φιλικό, αλλά εγώ πάντα θέλω τη νίκη, ακόμη και αν δεν είναι επίσημο παιχνίδι. Αν κερδίσουμε θα είμαι χαρούμενος. Και μετά, φυσικά, θέλω να κερδίσουμε και στο επίσημο παιχνίδι στη Μανίλα», τόνισε για την αυριανή μάχη στο Άμπου Ντάμπι ο «ANT», που ήταν φέτος All Star στο ΝΒΑ και μέτρησε 24,6 πόντους, 5,8 ριμπάουντ, 4,4 ασίστ και 1,7 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Έντουαρντς: «Θα σκίσει στην Ελλάδα ο Ερνανγκόμεθ»

Όσο για το τι γνωρίζει για την ελληνική ομάδα; «Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πολλά πράγματα, αλλά θα μας προετοιμάσουν κατάλληλα οι προπονητές μας. Ξέρω κάποιους παίκτες, ξέρω πως δεν είναι εδώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που όλοι γνωρίζουμε πόσο σπουδαίος παίκτης είναι, αλλά σίγουρα είναι μια καλή ομάδα η ελληνική. Κανένας αντίπαλος δεν θα είναι εύκολος και με αυτή τη νοοτροπία θα πρέπει να πάμε σε κάθε ματς. Μπορεί να είμαι νέος στην Team USA, αλλά αυτό το ξέρω καλά: κανένας δεν θα μας χαριστεί», ανέφερε.

Ερωτηθείς αν νιώθει πίεση που όλοι περιμένουν από τις ΗΠΑ το τρόπαιο, ειδικά μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο του 2019 στην Κίνα, απάντησε: «Είμαι χαρούμενος που έχουν μεγάλες προσδοκίες από μας. Ξέρω πως όλοι περιμένουν το χρυσό μετάλλιο από μας και γι’ αυτό έχουμε έρθει σε αυτή την ομάδα όλοι μας. Δεν νιώθω καμία πίεση, είμαστε εδώ για να κατακτήσουμε το χρυσό. Δεν υπάρχει κανένα βάρος στους ώμους μας, θέλουμε να το απολαύσουμε παίζοντας καλό μπάσκετ και αν το κάνουμε αυτό, είμαι βέβαιος πως θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Τέλος, του ζητήσαμε να σχολιάσει τη μετακίνηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό. Βλέπετε, πέρα από συμπαίκτες για λίγους μήνες στη Μινεσότα, ο 22χρονος γκαρντ ήταν αυτός που στο Hustle του Άνταμ Σάντλερ έκανε το… bullying στον Μπο Κρουζ, που προσπαθούσε να κερδίσει μια θέση στο ΝΒΑ. Καμία σχέση όμως με την πραγματικότητα, αφού ο Έντουαρντς και ο Ισπανός φόργουορντ έχουν καταπληκτική σχέση και έλαμψε το πρόσωπό του όταν άκουσε το όνομα του Χουάντσο. «Το έμαθα πως θα παίξει στην Ευρώπη και χάρηκα γι’ αυτόν. Θα σκίσει στην Ελλάδα! Είναι πολύ ωραίος τύπος, καταπληκτικό παιδί και παίκτης», είπε και έστειλε το… απευθείας μήνυμά του στον συμπρωταγωνιστή του: «Χουάντσο, αδερφέ μου, συγχαρητήρια. Είμαι σίγουρος πως θα τα πας εξαιρετικά στη νέα σου ομάδα. Σε αγαπώ, φίλε μου, το ξέρεις καλά!».

Έντουαρντς: «Θα σκίσει στην Ελλάδα ο Ερνανγκόμεθ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x