Μουντομπάσκετ 2023

Φοτού: «Ευτυχώς δεν παίζει ο Γιάννης, αλλά είμαστε πάλι αουτσάιντερ»

Ο Άιζακ Φοτού μίλησε για τον «τελικό» της Νέας Ζηλανδίας απέναντι στην Ελλάδα.

Η απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο ανακουφίζει τη Νέα Ζηλανδία, ωστόσο ο Άιζακ Φοτού θεωρεί πως η Ελλάδα εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην ομάδα του στον αποψινό «τελικό» των δύο ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Χαιρόμαστε που δεν παίζει ο Γιάννης, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αλλά ξέρουμε πως η Ελλάδα έχει ταλέντο σε όλες τις θέσεις και παιδιά που μπορούν να βγουν μπροστά», τόνισε ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ.

«Για μας κάθε παιχνίδι είναι ζωής ή θανάτου. Θα πρέπει να βγούμε στο παρκέ με τη νοοτροπία των Tall Blacks, γιατί πάντα είμαστε αουτσάιντερ, με όποιον κι αν παίζουμε. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, αλλά έχουμε πίστη στους εαυτούς μας και αυτό είναι το μόνο που μετρά. Θα βγούμε να παίξουμε και να αφήσουμε τα πάντα μέσα στο παρκέ», πρόσθεσε.

Ο φόργουορντ της ομάδας, Τζόρνταν Ενγκατάι, είπε με τη σειρά του: «Είμαστε μια μικρή χώρα, ο κόσμος δεν μας υπολογίζει, αλλά πιστεύω πως σε αυτή τη διαδρομή έχουμε κερδίσει αρκετά βλέμματα πάνω μας. Στο προηγούμενο Ευρωμπάσκετ η Ελλάδα μάς κέρδισε, τους κερδίζαμε αλλά μας νίκησαν στο τέλος. Πιστεύω πως δεν έχουμε χάσει αυτό το αίσθημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x