Μουντομπάσκετ 2023

Φραντς Βάγκνερ: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη τι καταφέραμε»

Για τα συναισθήματά του μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και για τον μεγάλο τελικό με τη Σερβία, μίλησε μετά το τέλος του ματς ο Φραντς Βάγκνερ.

Το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας της πανηγυρίζει από το απόγευμα της Κυριακής (10/09) η Γερμανία, η οποία και επικράτησε σε έναν συγκλονιστικό τελικό με 83-77 της Σερβίας!

Ο Φραντς Βάγκνερ, που ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, μίλησε μετά το τέλος του ματς, τόσο για τα συναισθήματά του, όσο και για το παιχνίδι με τους «πλάβι», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει το τι ακριβώς έχει πετύχει εκείνος και η ομάδα του.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φραντς Βάγκνερ:

«Τι να πω; Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη τι καταφέραμε. Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα με αυτό το γκρουπ. Παίξαμε καλή άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο, βρήκαμε ρυθμό και μείναμε μπροστά. Στο τέταρτο, η Σερβία, ως μία πολύ καλή ομάδα που είναι, πίεσε και έκανε την αντεπίθεσή της. Νομίζω πως η άμυνά μας έκανε τη διαφορά συνολικά. Θα το γιορτάσουμε, αυτό εννοείται! Όχι μόνο σήμερα, τις επόμενες ημέρες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x