Μουντομπάσκετ 2023

Πάτησε και τη Γεωργία με σούπερ Ντόντσιτς και πάει για πρωτιά η Σλοβενία!

Η Σλοβενία έκανε το 2/2 καθώς νίκησε και τη Γεωργία με σκορ 88-67, στο ματς που είναι πιθανό να κρίνει και την πρωτιά στον 6ο όμιλο. Απίστευτη εμφάνιση και πάλι από τον Λούκα Ντόντσιτς.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σαρωτική και πάλι η Σλοβενία!

Η ομάδα του Αλεξάντερ Σέκουλιτς νίκησε με σκορ 88-67 τη Γεωργία και έκανε το 2/2 στον έκτο όμιλο, φτάνοντας πολύ κοντά στην πρωτιά, μιας και ακολουθεί το βατό ματς με το Πράσινο Ακρωτήρι (30/8)!

Μόνο για ένα δεκάλεπτο μπόρεσε η Γεωργία του Ηλία Ζούρου να φανεί ανταγωνιστική (17-16). Από τη δεύτερη περίοδο και μετά, ανέλαβε δράση ο Λούκα Ντόντσιτς, η διαφορά ανέβηκε σε υψηλά επίπεδα και δεν έπεσε τελικά ποτέ, με τους Σλοβένους να επικρατούν για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα χωρίς ιδιαίτερο άγχος.

Ο «Luka Magic» ήταν και πάλι... ένας εναντίον όλων! Ο Ντόντσιτς έβαλε 34 πόντους με 9/20 σουτ και 13/17 βολές, ενώ μάζεψε παράλληλα 10 ριμπάουντ και έδωσε 6 ασίστ, κλέβοντας και 3 μπάλες! Πολύ θετικός με 15 πόντους και 3/6 τρίποντα ο Κλέμεν Πρέπελιτς, ενώ 12 μέτρησε ο Ζόραν Ντράγκιτς.

Από τη Γεωργία, που έπεσε στο 1-1 και ελπίζει να εξασφαλίσει την πρόκριση στον θεωρητικά εύκολο αγώνα κόντρα στη Βενεζουέλα, 21 πόντους έβαλε ο Σάντρο Μαμουκελασβίλι ενώ 12 πρόσθεσε ο Τσιντσαράτζε και 9 ο Τόρνικε Σενγκέλια.

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 33-45, 50-63, 67-88

Αναλυτικά στατιστικά του αγώνα εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x