Μουντομπάσκετ 2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο… κουρέας στη Μανίλα (pic)

Τι κι αν απουσιάζει από το Παγκόσμιο Κύπελλο; Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι τρομερά δημοφιλής στη Μανίλα και… φαίνεται. Δείτε τον υπαίθριο κουρέα με φανέλα Greek Freak.

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να μην ήταν σε θέση να ενισχύσει την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά η… φιγούρα του πλανάται πάνω από τη Μανίλα.

Πέρα από τους δεκάδες «τρελούς» με το μπάσκετ Φιλιππινέζους που πηγαίνουν στο γήπεδο με τη φανέλα των Μπακς ή και της Ελλάδας (!), πέρα από τις εμφανίσεις του που είναι σε περίοπτη θέση στο NBA Store στο Mall of Asia, καταλαβαίνει κανείς παντού στη Μανίλα πόσο δημοφιλής είναι ο Greek Freak.

Αρκετοί, δε, όταν αντιλαμβάνονται ότι είμαστε από την Ελλάδα ρωτούν γιατί ο σούπερ σταρ του Μιλγουόκι δεν είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο και αντιλαμβάνεσαι την απογοήτευσή τους, καθώς καρτερούσαν να τον δουν από κοντά στα μέρη τους.

Σε μια βόλτα το πρωί της Κυριακής στην παλιά πόλη, την περιοχή Ιντραμούρος, αντικρίσαμε έναν υπαίθριο μπαρμπέρη να κουρεύει έναν πελάτη του φορώντας ο ίδιος μια φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Μπακς.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Κουρέας στη Μανίλα (pic)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Κουρέας στη Μανίλα (pic)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Κουρέας στη Μανίλα (pic)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x