Μουντομπάσκετ 2023

Γκούντουριτς: «Μεγάλος ηγέτης ο Μπογκντάνοβιτς - Μου λείπει ο Γιόβιτς απ' την Ευρωλίγκα»

Ο Μάρκο Γκούντουριτς αποθέωσε μετά τη νίκη επί της Λιθουανίας τους Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Στέφαν Γιόβιτς.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Σερβία, η οποία με πρωταγωνιστή τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς σάρωσε τη Λιθουανία (87-68) και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του φετινού Μουντομπάσκετ!

Μετά το ματς, ο Μάρκο Γκούντουριτς αποθέωσε τον «μεγάλο ηγέτη» Μπογκντάνοβιτς, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφαν Γιόβιτς, τονίζοντας πως περιμένει την επιστροφή του στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Μπογκντάνοβιτς: «Όλοι γνωρίζετε τον Μπογκντάν. Είναι ο αρχηγός μας. Πώς παίζει στην εθνική ομάδα... Είναι πάντα εκεί. Είναι μεγάλος ηγέτης. Όταν ήμασταν μπροστά, μας έδωσε μια καλή ομιλία κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Ήμασταν στην ίδια κατάσταση με την Ιταλία και μετά χάσαμε. Έτσι έδωσε μια καλή ομιλία σχετικά με το να παραμείνουμε ήρεμοι, να παραμείνουμε μαζί και να είμαστε έξυπνοι. Αυτή είναι η ηγεσία που χρειαζόμαστε, αυτός είναι ο αρχηγός μας».

Για τον Γιόβιτς: «Ο Γιόβκι είναι καταπληκτικός... Η EuroLeague του λείπει. Μου λείπει. Μου λείπει να τον βλέπω στην EuroLeague. Είναι ένας καταπληκτικός τύπος. Καταπληκτικός πόιντ γκαρντ. Είναι ένας από τους σπάνιους πραγματικούς πόιντ γκαρντ που πάντα ψάχνει τους συμπαίκτες του και τις πάσες. Και είναι πάντα εκεί στην άμυνα. Ελπίζω να τον δω σύντομα στην EuroLeague».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x