Μουντομπάσκετ 2023

Γκούντουριτς: «Ο τελικός είναι το μεγαλύτερο ματς της ζωής μας - Δεν έχει σημασία ποιος λείπει»

Για τις απουσίες που δεν παίζουν ρόλο και την περηφάνια που έχει για την ομάδα της Σερβίας μίλησε ο Μάρκο Γκούντουριτς.

Με απολαυστικό μπάσκετ από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, η εθνική Σερβίας νίκησε τον Καναδά και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από εννέα χρόνια.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Μάρκο Γκούντουριτς, παραχώρησε δηλώσεις μετά την λήξη του ημιτελικού και αναφέρθηκε στον άτυχο, Μπόρισα Σίμανιτς, ενώ πρόσθεσε ότι δεν έχει σημασία ποιοι λείπουν, αλλά οι παίκτες που αγωνίζονται και φοράνε τη φανέλα.

Μάλιστα, σχολίασε για τον τελικό ότι: «Φυσικά και θυμάμαι τον τελικό του 2002, ήταν ο λόγος που ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ. Είναι το μεγαλύτερο ματς της ζωής μας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του γκαρντ της Φενέρμπαχτσε:
«Σπουδαίο το συναίσθημα, είμαι τόσο περήφανος για την ομάδα. Όμως πρέπει να αναφέρω ξανά τον συμπαίκτη μας που είναι ακόμη στο νοσοκομείο και παλεύει. Ελπίζω ότι θα τον δούμε σύντομα μαζί μας, ελπίζω ότι θα αισθάνεται λίγο καλύτερα τώρα που ξέρει ότι θα έχει ένα μετάλλιο. Ξέρω ότι δεν είναι και τόσο σημαντικό, ελπίζω να είναι χαρούμενος απόψε.

Δεν έχει σημασία ποιος λείπει, έχει σημασία ποιος είναι εδώ και φοράει τη φανέλα. Δεν τα παρατάμε ποτέ, παλεύουμε μέχρι το τέλος, είναι στο αίμα μας. Εκπροσωπούμε τις οικογένειές μας, είδατε τον κόσμο μας εδώ. Δεν μπορώ να φανταστώ τι γίνεται στη Σερβία.

Ειλικρινά, δεν έχει σημασία ποιοι απουσιάζουν, αλλά αυτοί που είναι εδώ να δίνουν το 100%. Φυσικά και θυμάμαι τον τελικό του 2002, ήταν ο λόγος που ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ. Είναι το μεγαλύτερο ματς της ζωής μας. Είναι τα πάντα για εμάς
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x