Μουντομπάσκετ 2023

Καρινιάουσκας: «Έδειξα τη γλώσσα μου στον Ριβς γιατί μου το ζήτησε ο αδερφός του»

Ο Βάιντας Καρινιάουσκας εξήγησε τον λόγο πίσω από τον πανηγυρισμό του μπροστά στον Όστιν Ριβς, όταν και έβγαλε επιδεικτικά τη γλώσσα του.

Η Λιθουανία έκανε μαγική εμφάνιση κόντρα στις ΗΠΑ και τις υποχρέωσε στην πρώτη τους ήττα στο Παγκόσμιο (110-104), περνώντας στα προημιτελικά ως πρώτη και αφήνοντας την Τeam USA στη δεύτερη θέση!

Ήρωας στο συγκεκριμένο ματς ήταν ο σχετικά άσημος Βάιντας Καρινιάουσκας, που έβαλε 15 πόντους στο ματς και έγινε viral για το γεγονός πως έδειξε τη γλώσσα του στον Όστιν Ριβς μετά από ένα καλάθι. Το στιγμιότυπο αυτό έκανε τον γύρο του διαδικτύου και μετετράπη σε meme, ωστόσο ο ίδιος ο Λιθουανός έδωσε μια μη αναμενόμενη εξήγηση στην πράξη του αυτή.

Συγκεκριμένα, ο Καρινιάουσκας τόνισε πως ο αδερφός του Όστιν Ριβς, Σπένσερ, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες την περασμένη σεζόν στην Μπάμπεργκ, κρυβόταν πίσω από αυτή την αστεία ομολογουμένως στιγμή. «Έπαιξα με τον αδερφό του Όστιν πέρυσι. Λοιπόν, μίλησα μαζί του πριν από το παιχνίδι και μου είπε, "Κάνε του λίγο trash-talk". Γι' αυτό τον λόγο, του έδειξα τη γλώσσα μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x