Μουντομπάσκετ 2023

Koυζμίνσκας: «Nτροπιαστική η εμφάνιση μας κόντρα στη Λετονία»

Aπογοητευμένος από την εμφάνιση της Λιθουανίας κόντρα στη Λετονία παρουσιάστηκε ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, χαρακτηρίζοντας την εμφάνιση της ως ντροπιαστική

Η Λετονία ήταν η μεγάλη νικήτρια της αναμέτρησης με τη Λιθουανία επικρατώντας με το εκκωφαντικό 98-63, με το οποίο κατέκτησε και την 5η θέση στο Μουντομπάσκετ του 2023.

Μετά το τέλος του ματς ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας χαρακτήρισε ως ντροπιαστική την εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο ήλθε αυτό το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

«Δεν έχω ιδέα τι συνέβη. Οι Λετονοί ήρθαν να πολεμήσουν, να εκδικηθούν την ήττα τους σε ένα φιλικό πριν το τουρνουά και ήρθαμε εδώ για να τους δούμε. Δεν ξέρω καν τι να πω.

Ο αριθμός των ηττών μας δεν είναι κακός, γιατί η τρίτη ομάδα θα έχει δύο ήττες, ενώ η 4η ομάδα θα έχει τρεις. Αυτό το παιχνίδι όμως θα το συνέκρινα με ένα πάρτι, όπου όλοι διασκεδάζουν και στο τέλος κάποιος τσακώνεται.

Φαινόταν ότι όλα πήγαιναν καλά, ακόμα και μετά την ήττα μας από τους Σέρβους. Αναρρώναμε, νικήσαμε τους Σλοβένους εύκολα και τώρα αυτό το παιχνίδι που μπορείτε να το περιγράψετε με μία μόνο λέξη. Ντροπή»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x