Μουντομπάσκετ 2023

Λαρεντζάκης: «Εξαρχής δύσκολο το έργο της Ελλάδας - Αν ήμασταν πλήρεις θα είχαμε καλές πιθανότητες»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τόνισε ότι η βαριά ήττα της Εθνικής μας από τη Λιθουανία δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του αγώνα, ενώ στάθηκε στην προσπάθεια που υπήρξε και τις πολλές απουσίες.

Βαρέως έφερε την ήττα της Ελλάδας από τη Λιθουανία με 92-67 και παράλληλα τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Με τον διεθνή γκαρντ του Ολυμπιακού να ξεκαθαρίζει πως η τελική διαφορά είναι πλασματική, να αναφέρεται στο… handicap της Εθνικής μας και παράλληλα να μνημονεύει τις ελλείψεις που υπήρξαν και στοίχισαν ενδεχομένως κάτι καλύτερο στη διοργάνωση.

«Θεωρώ ότι άλλαξε την τακτική της λίγο η Λιθουανία, παίξαμε πιο σκληρά στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν εξ αρχής δύσκολο το έργο μας. Το βάθος τους ήταν μεγάλο, είχαν έμπειρα παιδιά και μεγάλα κορμιά. Για τους διαιτητές δεν θέλω να μιλήσω. Η διαφορά ξέφυγε και δεν αντιπροσωπεύει το ματς, αλλά η ήττα είναι ήττα», είπε αρχικά ο Λαρεντζάκης.

Και πρόσθεσε: «Όταν παίζεις πολλή ώρα το μυαλό μπορεί να μην είναι καθαρό. Ήρθαμε για να παλέψουμε όσοι είμαστε και να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Αγαπάμε την Εθνική, κάθε ήττα πονά, κάθε αποκλεισμός πονά. Η φανέλα είναι βαριά, θεωρώ πως αν ήμασταν πλήρεις θα είχαμε καλές πιθανότητες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x