Μουντομπάσκετ 2023

Μιλουτίνοφ: «Δείχνουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε-Δεν είμαι μόνο εγώ»

Τι δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά τη νίκη της Σερβίας επί του Καναδά.

O Nίκολα Μιλουτίνοφ σκέπασε τα καλάθια και είχε τεράστια συμβολή στην πρόκριση της Σερβίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά το 95-86 επί του Καναδά.

«Ήξερα τι έπρεπε να κάνω. Δεν ήμουν μόνο εγώ. Ήταν ομαδική προσπάθεια στο υψηλότερο επίπεδο η σημερινή. Όλοι έπρεπε να δώσουμε στην ομάδα κάτι παραπάνω από τις δυνατότητές μας και το σημερινό παιχνίδι ήταν ακριβώς έτσι. Η ενέργεια και η άμυνα ήταν το κλειδί. Κάναμε step-up μετά την ήττα μας από την Ιταλία και δείχνουμε σε όλους πόσο καλή ομάδα είμαστε», δήλωσε ο σέντερ του Ολυμπιακού, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον Μπόρισα Σίμανιτς, που έχασε το νεφρό του στη διάρκεια του τουρνουά: «Και αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον Μπόρισα Σίμανιτς. Χαιρόμαστε πολύ που καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Ανυπομονώ να τον δω. Ελπίζω να είναι περήφανος για εμάς. Θέλουμε να κάνουμε άλλο ένα βήμα για εκείνον", είπε αναλυτικά ο σέντερ του Ολυμπιακού».

Παράλληλα αναφέρθηκε στην εξουδετέρωση του Σάι Γκίλτζους Αλεξάντερ. «Επρεπε να πάνε πάνω του και οι πέντε παίκτες. Δεν μπορεί να τον μαρκάρει μόνο ένας. Είναι καταπληκτικός παίκτης και ξέραμε ότι θα βάλει αυτούς τους πόντους, απλά ξέραμε ότι πρέπει να τον κάνουμε να δουλέψει σκληρά για κάθε πόντο. Ο Αλέκσα κάνει αυτά τα πράγματα σε όλη του τη ζωή. Ίσως να μην τον παρακολουθείτε τόσο στενά, αλλά είναι τρελός. Με την καλή έννοια. Αυτό κάνει. Ξέρει τον ρόλο του και κάνει το καλύτερο δυνατό», σημείωσε.

Σχετικά με τον τελικό, είπε: «Όποιος έρθει στη συνέχεια, είτε οι ΗΠΑ, είτε η Γερμανία, θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Πρέπει να το απολαύσουμε σήμερα και να ετοιμαστούμε για όποιον έρθει στο επόμενο ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x