Μουντομπάσκετ 2023

Μουντομπάσκετ 2023: Ο Χρήστος Ρομπόλης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από τη Μανίλα

Τα τελευταία νέα από την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας ενόψει της πρεμιέρας της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ μεταφέρει από τη Μανίλα ο Χρήστος Ρομπόλης στο sport-fm.gr.

Αντίστροφα μετράμε για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ, το οποίο θα φιλοξενηθεί στις Φιλιππίνες, την Ιαπωνία και την Ινδονησία.

Η Εθνική Ελλάδας παίζει το Σάββατο με την Ιορδανία, με την προετοιμασία να συνεχίζεται χωρίς προβλήματα μετά τις απουσίες που έχει η «γαλανόλευκη» στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Οι παρόντες, όμως, είναι εκείνοι που έχουν ισχυρό κίνητρο να αποδείξουν πολλά πράγματα, με τον Δημήτρη Ιτούδη και τους συνεργάτες του να σχεδιάζουν το παιχνίδι της «επίσημης αγαπημένης».

Η Εθνική, με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της, με αρκετούς σε ηλικία παίκτες και φυσικά τον Τόμας Γουόκαπ που προσπαθεί να βάλει το δικό του λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια, με βασικό ζητούμενο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η καλή Ελλάδα μπορεί να βάλει Ιορδανία και Νέα Ζηλανδία από κάτω και να περάσει ως δεύτερη, μετά τις ΗΠΑ, με τα δύο πρώτα ματς να είναι «must win» και μία ήττα μπορεί να γκρεμίσει το πλάνο και τα όνειρα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ακούστε τι άλλο λέει από τη Μανίλα ο Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x