Μουντομπάσκετ 2023

Μπογκντάνοβιτς: «Ο Σίμανιτς μάς έδωσε τρομερή ενέργεια για το παιχνίδι με τη Λιθουανία»

Μετά την εξαιρετική του εμφάνιση, κόντρα στη Λιθουανία, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μίλησε για τον ρόλο που έπαιξε ο Μπόρισα Σίμανιτς, στην πρόκριση της Σερβίας στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το ενωτικό μήνυμα που έστειλε ο Μπόρισα Σίμανιτς στους συμπαίκτες του, πριν το παιχνίδι της Σερβίας με τη Λιθουανία μοιράστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, αμέσως μετά την πρόκριση των «πλάβι» στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η περιπέτεια του 25χρονου φόργουορντ, ο οποίος έχασε το νεφρό του, κατά την αναμέτρηση με το Νότιο Σουδάν, δεν τον πτόησε από το να σταθεί δίπλα στους συμπαίκτες του και την προσπάθεια που κάνουν, ώστε να κατακτήσουν το φετινό Μουντομπάσκετ.

Ο Μπογκντάνοβιτς σταμάτησε στους 21 πόντους απέναντι στη Λιθουανία, δηλώνοντας λίγο αργότερα πως «Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας απλά κάτι που έγινε σήμερα το πρωί. Ο συμπαίκτης μας, ο οποίος είναι ακόμα μαζί μας, ο Μπόρισα Σίμανιτς, μας έδωσε απίστευτη ενέργεια. Ήμασταν νευρικοί χθες για τη μετακίνησή μας σε άλλο ξενοδοχείο. Ήμουν ιδιαίτερα αγχωμένος. Κάπως, στη νεαρή μου ηλικία, πάντα έχανα από τη Λιθουανία. Αλλά είδα το μήνυμα του Μπορίσα μετά τη συνάντηση της ομάδας. Ήταν σαν να μας λέει "Παιδιά, εγώ Είμαι καλά, μην ανησυχείτε, θα κερδίσουμε απόψε." Να σκέφτεται εμάς, μετά από όλα όσα του συνέβησαν... Μας ένωσε! Είναι ένας καταπληκτικός τύπος. Αυτή η νίκη είναι και γι' αυτόν».

Από εκεί και πέρα, ο 31χρονος σουτέρ στάθηκε και στην εξαιρετική εμφάνιση που έκανε στον προημιτελικό. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «Παίζω με ένστικτο. Μερικές φορές, σουτάρω σαν τρελός. Αλλά εγώ έτσι είμαι. Πάντα προσπαθώ να αποδεικνύω πράγματα και να βελτιώνομαι. Μου αρέσει το πώς έπαιξα απόψε, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα μπορούσα να είχα παίξει καλύτερα. Νομίζω ότι σπατάλησα μερικά σουτ στο ανοιχτό παιχνίδι. Συνήθως δεν τα χάνω αυτά».

Επιμέλεια: Θοδωρής Δημόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x