Μουντομπάσκετ 2023

Μπρουκς: «Θέλουμε να κερδίσουμε και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό»

Ο Καναδάς είναι έτοιμος για το ματς των προημιτελικών με τη Σλοβενία και ο Ντίλο Μπρουκς είναι πεπεισμένος ότι η ομάδα του θα καταφέρει να προκριθεί.

Η ώρα για τον προημιτελικό του Καναδά με τη Σλοβενία έφτασε με τον Ντίλον Μπρουκς να υποστηρίζει πως η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να προκριθεί εις βάρος της αντιπάλου της, δηλώνοντας πεπεισμένος πως θα καταφέρνουν να λυγίσουν την παρέα του Λούκα Ντόντσιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το μπάσκετ στα τουρνουά της FIBA: «Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, σε αναγκάζουν να παίξεις άμυνα, μοιράζουν πολύ καλά την μπάλα. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που κάνουν πολλές πολλές πάσες. Είναι μπάσκετ υψηλού επιπέδου».

Για το τι διαφορετικό θα πρέπει να κάνουν με τον Ντόντσιτς σε σχέση με τα ματς του NBA: «Είναι ένας παίκτης που έχει συνηθίσει να παίζει τέτοια παιχνίδια. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που συνηθίζουμε, να τον πιέσουμε και να τον κουράσουμε και στις τέσσερις περιόδους της αναμέτρησης».

Για τις απαιτήσεις από αυτήν την ομάδα: «Έχουμε ένα γκρουπ από παιδιά που ήταν έτοιμοι να παίξουν στο MundoBasket. Θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά, να φτάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά από το 2000. Είμαστε στους προημιτελικούς, θέλουμε να κερδίσουμε και θα κάνουμε τα πάντα. Σημαίνει πολλά για εμάς αυτό που κάνουμε. Τα παιδιά που μας βλέπουν θα θέλουν να παίξουν μπάσκετ, να φτάσουν στο σημείο που είμαστε, θα κάνει ακόμα περισσότερους να έχουν κίνητρο να παίξουν για τη χώρα μας».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Τόλια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x