Μουντομπάσκετ 2023

Μωραΐτης: «Θέλουμε τη νίκη για την περηφάνια μας και τον κόσμο που μας στηρίζει»

Ο Δημήτρης Μωραΐτης αναφέρθηκε στο κίνητρο που έχει η Εθνική στο τελευταίο της παιχνίδι στο Μουντομπάσκετ απέναντι στο Μαυροβούνιο.

Στην πίκρα του αποκλεισμού από το Μουντομπάσκετ και στο κίνητρο που υπάρχει για τη συνέχεια αναφέρθηκε ο Δημήτρης Μωραΐτης, στις δηλώσεις του πριν το τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής στη διοργάνωση, απέναντι στο Μαυροβούνιο.

«Προφανώς και υπάρχει κίνητρο, δεν έχει τελειώσει ακόμη η διοργάνωση. Θέλουμε αυτή τη νίκη, έχει σημασία για την περηφάνια μας και τον κόσμο που είναι εδώ και μας στηρίζει καθημερινά. Σίγουρα εισπράττουμε την αναγνώριση για την προσπάθειά μας», ανέφερε αρχικά μιλώντας στους εκπροσώπους Τύπου και πρόσθεσε:

«Έχουμε μια πικρία από χθες, αλλά θέλουμε τη νίκη για να τελειώσουμε καλά το Παγκόσμιο αύριο και βήμα-βήμα πάμε μετά για το Προολυμπιακό. Εγώ ήμουν πολύ στενοχωρημένος, δεν κοιμήθηκα, αλλά έτσι είναι το άθλημα.

Πρέπει να το αφήσουμε πίσω, να το διαγράψουμε. Έχουμε έναν σημαντικό αγώνα μπροστά μας και προχωράμε. Όλα τα παιδιά έχουν εμπειρία, ξέρουν ότι παίζεις, κερδίζεις ή χάνεις, αν μένεις πίσω έχεις μπερδεμένο μυαλό. Προχωράμε και κοιτάμε το αύριο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x